آموزش فارکساخبار فارکس

نحوه معامله در فارکس و آموزش خرید و فروش در بازار فارکس

آموزش نحوه معامله در فارکس اولین و مهم ترین قدم برای شروع در بازار پرنوسان و پرسودی مثل فارکس است.

برای تبدیل شدن به یک معامله گر موفق فارکس، داشتن درک کامل از بازار، عوامل موثر بر قیمت ارز و ابزارها و استراتژی های موجود ضروری است. در این مقاله راهنمای جامعی برای یادگیری نحوه خرید و فروش در فارکس در اختیار شما قرار می دهیم.

ما اصول معاملات فارکس، از جمله انواع مختلف سفارشات، طریقه انجام معامله در فارکس، و خطرات و مزایای معامله در این بازار را پوشش خواهیم داد. چه یک مبتدی یا یک معامله گر با تجربه باشید که به دنبال بهبود مهارت های خود هستید، این مقاله شما را با دانش و اعتماد به نفس برای تصمیم گیری آگاهانه در معاملات در دنیای هیجان انگیز فارکس مجهز می کند.

اما پیش از شروع پیشنهاد می‌شود که اگر مبتدی هستید و قصد ورود به بازار فارکس را دارید و نمی‌دانید از کجا باید شروع کنید مقاله نحوه ورود به فارکس را مطالعه نمایید و همچنین از دوره کاملاً رایگان نقشه راه موفقیت در بازار مالی که تیم مجموعه آموزش ساده بورس تهیه‌کرده است استفاده کنید.

بازار فارکس یا بازار تبادل ارزهای خارجی که به‌اختصار Forex یا FX نامیده می‌شود، برگرفته از عبارت Foreign Exchange Market است، فارکس، بزرگ‌ترین بازار مالی دنیا است و شما با هر سبک زندگی و شرایط مالی می‌توانید در این بازارها سود کسب کنید.

این بازار بر اساس تقویم کاری بین‌المللی، روزهای یکشنبه تا جمعه به‌صورت ۲۴ ساعته فعال است و حجم معاملاتی روزانه آن بر اساس تازه‌ترین آمار منتشرشده توسط بانک تسویه بین‌المللی (BIS)، به 7.5 تریلیون دلار می‌رسد.

در این بازار 5 جلسه (session) معاملاتی اصلی وجود دارد که به ترتیب جلسات سیدنی، ژاپن، فرانکفورت، لندن و نیویورک هستند که برای اطلاع از شروع هر سشن معاملاتی می‌توانید از اندیکاتور ساعت فارکس استفاده کنید.

در این مقاله با مثال‌های کاربردی نحوه انجام خریدوفروش در فارکس توضیح داده‌شده و همچنین چند اصطلاح موردنیاز برای ورود به معامله را نیز شرح داده‌ایم، ازجمله:

  • انواع معاملات در فارکس
  •  انواع سفارشات در فارکس
  • حد سود و حد ضرر در فارکس
  • طریقه باز کردن معامله در متاتریدر با ذکر مثال
  • چک لیست معاملات فارکس

پس تا انتهای این مقاله از سایت کاربردی مجموعه آموزش ساده بورس با ما همراه باشید.

خلاصه مطلب

  • معاملات فارکس با قرار گرفتن دو ارز مختلف در کنار یکدیگر انجام می‌شود
  • به قیمت جفت ارزها در بازار فارکس، نرخ تبادل ارزها گفته می‌شود.
  • حد ضرر نوعی دستور است که اگر قیمت برخلاف جهتی که شما پیش‌بینی کرده‌اید حرکت کرد، سفارش شما به‌صورت اتوماتیک در عدد مشخصی که برای استاپ‌لاس مشخص کرده‌اید، بسته شود.
  • حد سود نوعی سفارش اتوماتیک است که با رسیدن قیمت به عدد خاصی که شما تعیین می‌کنید، معامله شمارا می‌بندد.
  • سفارشات در فارکس به دو نوع Market Orders و Pending Orders انجام می‌شود.
  • چک‌لیست معاملاتی مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها و رویه‌هایی است که معامله‌گر از آن استفاده می‌کند تا اطمینان حاصل کند که همه عوامل لازم را قبل از انجام معامله در نظر گرفته است.

خرید و فروش در فارکس چگونه است؟

فارکس که به بازار جفت ارزها مشهور است، محلی برای تبادل ارزهای کشورهای مختلف ‌دنیا با یکدیگر است، این ارزها به‌صورت جفتی و در کنار هم معامله می‌شوند، مثلاً یورو در برابر دلار آمریکا که با نماد EUR/USD شناخته می‌شود و یا پوند انگلیس در برابر دلار آمریکا که نماد آن GBP/USD‌ است.

برای توضیحِ معاملات فارکس با یک مثال از جفت ارز EUR/USD شروع می‌کنیم.

وقتی این جفت ارز را می‌خرید به این معنی است که ارز یورو را خریده و ارز دلار را فروخته‌اید، اما:

  • اگر بعد از خرید شما، ارزش ارز یورو در برابر دلار بیشتر شده و قیمت افزایش پیدا کند، شما سود می‌کنید.
  • اگر بعد از خرید شما، ارزش ارز یورو در برابر دلار کمتر شده و قیمت کاهش پیدا کند، شما ضرر می‌کنید.

مثلاً ما قصد داریم 10,000 واحد از جفت ارز EUR/USD را بخریم (چون این‌طور پیش‌بینی و تحلیل کرده‌ایم که ارزش یورو در آینده نزدیک بیشتر خواهد شد) و می‌خواهیم وقتی قیمت افزایش پیدا کرد آن را بفروشیم، فرض کنید یک یورو برابر با 1.0310 دلار است.

نکته: به قیمت جفت ارزها در بازار فارکس، نرخ تبادل ارزها گفته می‌شود، پس در مثال بالا 1.0310 نرخ تبادل ارز EUR/USD در لحظه‌ای است که ما قصد شروع معامله راداریم.

با این حساب برای خرید 10,000 یورو باید نرخ تبادل EUR/USD را در 10,000 ضرب کنیم:

10,000×1.0310=10,310دلار

بعد از خرید ما، قیمت این جفت ارز افزایش پیدا می‌کند و به نرخ تبادل 1.0810 می‌رسد. حالا ما قصد داریم جفت ارزمان را بفروشیم تا سود حاصل از این افزایش قیمت را دریافت کنیم، برای این کار نرخ تبادل EUR/USD را در لحظه فروش در 10,000 ضرب کنیم:

10,000×1.0810=10,810دلار

10,810 – 10,310 = 500

در این معامله ما 500 دلار سود به دست آوردیم.

این‌یک مثال ساده و به دلار از نحوه خریدوفروش جفت ارزها بود، اما برای انجام معاملات خریدوفروش فاکتورهای مهم دیگری نیز اهمیت دارند که در مقاله‌ی “محاسبه حجم معاملات فارکس” در سایت آموزش ساده بورس به‌طور کامل به آن پرداخته‌ایم.

چه چیزهایی در فارکس معامله می شود؟

بازار فارکس، بازاری برای معاملات روی جفت ارزها است و در آن فقط جفت ارزها معامله می‌شوند اما برای معامله بر روی سایر نمادهای معاملاتی با توجه به پوشش دهی بروکر خود می‌توانید نمادهایی مانند سهام، انرژی، فلزات، ارزهای دیجیتال و… را بر اساس قراردادهای CFD خریدوفروش کنید.

قرارداد (Contract for Difference) CFD نوعی قرارداد دوطرفه و بر اساس اختلاف قیمت، بین قیمت امروز باقیمت آینده است که در آن سرمایه‌گذاران با این قرارداد، اقدام به سرمایه‌گذاری باقیمت فعلی می‌نمایند تا بعداً سرمایه‌گذاری خود را با تفاوت قیمت به فروش برسانند، سود و ضرر در این نوع معامله بستگی به تحلیل و پیش‌بینی شما دارد.

 در تصویر زیر انواع ابزارهای معاملاتی که در بازار مالی می‌توان معامله کرد دسته‌بندی و بیان‌شده‌اند، اما به یاد داشته باشید که در فارکس ما به بررسی و معامله انواع جفت ارزها می‌پردازیم.

چه چیزهایی در فارکس معامله می شود؟

برای اطلاع از انواع معاملاتی که در فارکس صورت می‌گیرد شما را به مطالعه مقاله‌ی “انواع معاملات در فارکس” دعوت می‌نماییم، در این مقاله به‌طور کامل توضیح داده‌شده که معامله گران خُرد و مؤسسات طی چه قراردادهایی و چگونه در فارکس به معامله می‌پردازند.

نحوه معامله در بازار فارکس

برای یادگیری نحوه خریدوفروش در فارکس، ابتدا باید آموزش‌های لازم و استاندارد را پشت سر گذاشته باشید، همچنین نوع استراتژی معاملاتی خود را نیز انتخاب کرده باشید تا بتوانید بهترین نتیجه را از این بازارها بگیرید، ما در مجموعه آموزش ساده بورس علاوه بر آموزش انواع ابزارها و تکنیک‌های معاملاتی، استراتژی سوددهی که نتیجه سال‌ها تست و آزمون و تائید توسط اساتید برجسته ما هست را بانام (استراتژی CTS) آموزش می‌دهیم تا بتوانید به سودهای عالی دست پیدا کنید.

در ابتدا برای شروع معامله در فارکس با تحلیل قیمت‌ها شروع می‌کنیم، فرض کنید به این نتیجه رسیده‌اید که قیمت یک جفت ارز در آینده افزایش پیدا می‌کند، در این صورت شما باید این جفت ارز را خریده و پس از افزایش قیمت آن را به فروش برسانید، با استفاده از مراحل زیر می‌توانید سرمایه گذاری در فارکس را انجام دهید.

  1. در یک بروکر معتبر فارکس ثبت‌نام کنید، برای پیدا کردن بروکر مناسب مقاله “نکات مهم در شناسایی بروکر و یا شرکت‌های سرمایه‌گذاری مطمئن” را پیشنهاد می‌کنیم.
  2. پلتفرم معاملاتی که معمولاً در بیشتر بروکرها، نرم‌افزار متاتریدر 4 و یا 5 است را از طریق سایت بروکر خود دانلود کنید.
  3. یک حساب معاملاتی دمو بازکنید و مدتی با معاملات مجازی تمرین کنید (قبل از باز کردن حساب واقعی حتماً مدتی را به تکرار و تمرین آموزش‌های خود بپردازید).
  4. جفت ارزهای مناسب فارکس را از طریق آموزش‌هایی که دیده‌اید تحلیل و پیدا کنید.
  5. یک حساب معاملاتی واقعی در بروکر فارکس بازکنید.
  6. خریدوفروش در فارکس را شروع کنید.

قبل از آموزش چگونگی انجام باز کردن یک معامله در متاتریدر، نیاز هست تا با چند اصطلاح موردنیاز آشنا شوید.

حد ضرر در فارکس چیست؟

حد ضرر در فارکس چیست؟

تعیین کردن حد ضرر به این معنی است که اگر قیمت برخلاف جهتی که شما پیش‌بینی کرده‌اید حرکت کرد، سفارش شما به‌صورت اتوماتیک در عدد مشخصی که برای استاپ لاس مشخص کرده‌اید، بسته شود. بدین طریق از ضرر بیش‌ازحد جلوگیری می‌شود.

بگذارید با زدن یک مثال مفهوم استاپ لاس را توضیح دهیم. فرض کنید در همین نماد USD/CHF باقیمت 0.9737 وارد پوزیشن خرید می‌شوید و منتظر افزایش قیمت هستید اما قیمت در جهت نزولی و کاهش قیمت تا عدد 0.9710 حرکت می‌کند. اگر در لحظه برگشت قیمت پای سیستمتان نباشید که معامله را ببندید چه می‌شود؟ در این حالت حدود 270 دلار ضرر می‌کنید. در این معامله اگر حد ضرر خود را مثلاً روی عدد 0.9736 تنظیم کرده بودید، تنها 10 دلار ضرر می‌کردید.

حد سود در فارکس چیست؟

حد سود نوعی سفارش اتوماتیک است که با رسیدن قیمت به عدد خاصی که شما تعیین می‌کنید، معامله شمارا می‌بندد. حتماً با خود فکر می‌کنید که تعیین حد سود یا تیک پرافیت در فارکس جلوی سود بیشتر را می‌گیرد پس لزومی ندارد از آن استفاده کنم.

باید بگوییم که بله حد سود جلوی سود بیشتر را می‌گیرد اما مگر فکر می‌کنید بازار همیشه به روند تحلیلی شما ادامه می‌دهد؟

اگر برای معامله خود حد سودی مشخص نکنید ممکن است بعد از یک جهش صعودی، قیمت وارد یک‌روند نزولی شود. در این حالت شما نه‌تنها سودی نمی‌کنید بلکه متضرر هم می‌شوید (اگر حد ضرر تعیین نکرده باشید ممکن است بخش اعظمی از سرمایه خود را از دست بدهید).

اصطلاحی در بازارهای مالی وجود دارد به نام حفظ سود. پس بهتر است حد سود خود را در نقطه معقولی قرار داده و با گرفتن سود خود یا به عبارتی با حفظ سود از معامله خارج شوید.

انواع سفارشات در فارکس

سفارش یا Order به معنای تنظیم درخواست یک معامله توسط نرم‌افزارهای مخصوص خریدوفروش مثل متاتریدر است.

مثلاً وقتی شما بخواهید نماد AUD/NZD را در قیمت 1.0550 بخرید، این درخواست را در قسمت New Order نرم‌افزار متاتریدر وارد می‌کنید، زمانی که کار تنظیم سفارشتان تمام شد و درخواست خرید شما انجام شد، شما یک معامله بازخرید دارید، پس در ابتدا باید سفارش گذاری یا اُردر گذاری را انجام داده و بعد از انجام آن شما یک معامله در بازارهای مالی انجام داده‌اید.

برای آشنایی با ترفندهای متاتریدر این مطلب را ببینید!

سفارشات لیمیت در فارکس (Limit Orders)

انواع سفارشات در فارکس با توجه به نوع بروکر متفاوت است اما می‌توان این سفارشات را  به دو دسته کلی تقسیم کرد:

1- Market Orders

سفارشات بازار که در بعضی بروکرها ازجمله متاتریدر با عبارت Instant Execution مشخص می‌شود، سفارش شمارا با توجه به بهترین قیمت پیشنهادی در لحظه انجام می‌دهد.

2- Pending Orders

 پندینگ اُردرها، در لحظه انجام نمی‌شوند، در این‌گونه سفارشات شما قیمت دلخواه خود برای خریدوفروش را وارد کرده و زمانی که قیمت بازار به قیمت موردنظر شما رسید، سفارش شما به‌صورت اتوماتیک اجرا می‌شود. سفارشات معلق (شرطی) خود به دودسته کلی Limit‌ و Stop‌ تقسیم‌بندی می‌شوند.

سفارشات لیمیت در فارکس (Limit Orders)

سفارشات لیمیت برای خرید در زیرِ قیمت بازار و فروش بیشتر از قیمت بازار به‌کاربرده می‌شوند. سفارش limit‌ در فارکس به دودسته تقسیم می‌شود:

  • Buy Limit: زمانی از سفارش بای لیمیت استفاده می‌کنیم که بخواهیم با قیمتی کمتر از قیمت کنونی بازار وارد معامله خرید شویم.
  • Sell Limitهنگامی از سفارش سل لیمیت استفاده می‌کنیم که بخواهیم با قیمتی بیشتر از قیمت کنونی بازار وارد معامله فروش شویم.

مثالی از نحوه استفاده از سفارش Buy Limit‌

فرض کنید قیمت جفت ارز USD/JPY (دلار به ین ژاپن) 127.73 پیپ است، اما با تحلیلی که برای حد سود خودکرده‌اید، زمانی که قیمت به 123.05 پیپ برسد این معامله ارزش ورود دارد، پس‌نیاز دارید در قیمتی، زیر قیمت کنونی بازار سفارش خرید بازکنید، برای این کار باید از سفارش نوع  Buy Limit‌ استفاده کنید و هر زمان که قیمت به این عدد رسید معامله خودبه‌خود باز می‌شود.

مثالی از نحوه استفاده از سفارش Sell Limit‌

فرض کنید نماد GBP/JPY (پوند به ین ژاپن) در فارکس 103.736 پیپ است و طی تحلیلی که انجام دادید به این نتیجه رسیدید که اگر قیمت به 103.950 پیپ برسد، این معامله ارزنده‌تر است و حد سود معقول‌تری دریافت می‌کنید، در اینجا می‌توانید با استفاده از سفارش Sell Limit در فارکس و باقیمتی بیشتر از قیمت کنونی بازار سفارش فروش خود را ثبت کنید.

سفارشات استاپ در فارکس (Stop Orders)

سفارشات استاپ برای خرید در قیمت بالاتر از بازار و فروش در قیمت پایین‌تر از بازار به‌کاربرده می‌شوند، سفارش Stop در فارکس به دودسته تقسیم می‌شود:

  • Buy Stop: زمانی از این سفارش در فارکس استفاده می‌کنیم که بخواهیم باقیمتی بالاتر از قیمت کنونیِ بازار وارد معامله خرید شویم.
  • Sell Stop: هنگامی از این سفارش استفاده می‌کنیم که بخواهیم باقیمتی پایین‌تر از قیمت کنونی بازار وارد معامله فروش شویم.

مثالی از نحوه استفاده از سفارش Buy Stop

فرض کنید نماد CAD/JPY  (دلار کانادا به ین ژاپن)، به قیمت 110.000 رسیده و در حال بیشتر شدن است، اما با تحلیلی که انجام دادیم، اگر قیمت از ناحیه مقاومت بالای سرخود عبور کند و به قیمت 110.060 برسد تحلیل ما به وقوع می‌پیوندد، پس برای مطمئن شدن از جریان صعودی قیمت می‌خواهیم، در قیمتی بالاتر از قیمت کنونی بازار سفارش خرید بازکنیم، پس برای این کار باید از سفارش نوع Buy Sop استفاده کنیم.

مثالی از نحوه استفاده از سفارش Sell Stop

فرض کنید می‌خواهید نماد EUR/NZD (یورو به دلار نیوزیلند) را بفروشید، تصور کنید قیمت این جفت ارز در حال حاضر 1.6600 است اما با تحلیلی که انجام دادیم، اگر قیمت از سطح حمایتی زیر خود عبور کند و به قیمت 1.6550 برسد، تحلیل ما به وقوع می‌پیوندد و شروع روند نزولی حتمی است، پس با استفاده از سفارش Sell Stop‌ در فارکس می‌توانید در قیمتی کمتر از قیمت کنونی بازار، سفارش فروش بازکنید.

آموزش نحوه معامله کردن در فارکس از طریق متاتریدر

در ادامه مبحث آموزش معامله در فارکس، با یک مثال در نرم‌افزار متاتریدر، نحوه خریدوفروش جفت ارز USD/CHF (دلار آمریکا به فرانک سوئیس) را موردبررسی قرار می‌دهیم.

فرض کنید می‌خواهید جفت ارز USD/CHF را بخرید، یعنی یک پوزیشن (یا همان معامله) لانگ بازکنید، برای این کار ابتدا نماد USD/CHF را در متاتریدر انتخاب کرده و با زدن شورت کات F9 پنجره Order‌ یا سفارش باز می‌شود.

آموزش نحوه معامله کردن در فارکس از طریق متاتریدر

قبل از زدن دکمه buy یا sell باید به  نکات زیر دقت کنید:

  1. اول‌ازهمه باید حجم معاملات خود را در قسمت Volume مشخص کنید، این حجم به‌صورت پیش‌فرض ۱ لات در نظر گرفته‌شده است، یک لات معادل 100,000 واحد است، اما شما بر اساس میزان سرمایه خود و با استفاده از مدیریت ریسک این عدد را محاسبه و  وارد کنید، برای اطلاع از نحوه محاسبه صحیح، مقاله “محاسبه حجم معاملات فارکس” را مطالعه بفرمایید.
  2. در مرحله بعد باید عدد مشخصی برای حد ضرر یا Stop Loss و حد سود یا Take Profit وارد کنید، تمامی این اعداد با دقت و بر اساس تحلیل باید صورت گیرد.
  3. اگر بخواهید باقیمتی که در حال حاضر در بازار است، سفارش خرید خود را انجام دهید، در قسمت Type باید گزینه Instant Execution فعال باشد که به‌صورت پیش‌فرض این گزینه فعال است، اما اگر طبق توضیحات بالا، قیمت دیگری را برای ورود در نظر دارید گزینه Pending Order را انتخاب نمایید.

حالا می‌توانید با زدن دکمه Buy سفارش خرید خود را ثبت کنید.

چک‌لیست معاملات فارکس

چک‌لیست معاملاتی مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها و رویه‌هایی است که معامله‌گر از آن استفاده می‌کند تا اطمینان حاصل کند که همه عوامل لازم را قبل از انجام معامله در نظر گرفته است. چک‌لیست معاملات فارکس می‌تواند به معامله‌گران کمک کند تا از تصمیمات معاملاتی تکانشی یا احساسی اجتناب کنند و عملکرد کلی معاملات خود را بهبود بخشند. در اینجا برخی از عناصری که می‌توانند در چک‌لیست معاملات فارکس گنجانده شوند آورده شده است:

  1. تجزیه‌وتحلیل بازار: قبل از انجام معامله، یک معامله‌گر باید بازار را تجزیه‌وتحلیل کند تا روند کلی، سطوح حمایت و مقاومت و سایر عوامل تکنیکالی و اساسی مرتبط را تعیین کند.
  2. مدیریت ریسک: یک معامله‌گر باید تحمل ریسک خود را تعیین کند و برای مدیریت ریسک دستورات حد ضرر و سود داشته باشد.
  3. پلن معاملاتی: یک معامله‌گر باید یک برنامه معاملاتی واضح داشته باشد که نقاط ورود و خروج، حجم معامله و سایر جزئیات مهم را مشخص کند.
  4. پلتفرم معاملاتی: یک معامله‌گر باید اطمینان حاصل کند که به یک پلت فرم معاملاتی قابل‌اعتماد دسترسی دارد که مظنه‌ها، اخبار و سایر اطلاعات مرتبط را در زمان واقعی ارائه می‌دهد.
  5. روانشناسی معاملات: یک معامله‌گر باید قبل از انجام معامله وضعیت عاطفی خود را بررسی کند و در مواقعی که احساس اضطراب، استرس یا حواس‌پرتی دارد، از معامله اجتناب کند.
  6. رویدادهای خبری: یک معامله‌گر باید از رویدادهای خبری آتی که ممکن است بر بازار تأثیر بگذارد آگاه باشد و برنامه معاملاتی خود را بر اساس آن تنظیم کند.
  7. ثبت سوابق: یک معامله‌گر باید معاملات خود را ازجمله نقاط ورود و خروج، سود و زیان و سایر جزئیات مرتبط را پیگیری کند تا عملکرد معاملاتی خود را ارزیابی کند و زمینه‌های بهبود را شناسایی کند.

با پیروی از چک‌لیست معاملات فارکس، معامله‌گران می‌توانند احتمال اشتباهات پرهزینه را کاهش دهند و شانس موفقیت خود را در بازار فارکس افزایش دهند.

سخن پایانی

در این مقاله به‌صورت خلاصه نحوه باز کردن یک معامله در فارکس را با مثال‌های متنوع بیان کردیم، به‌عنوان نکته آخر برای به دست آوردن سودهای حداکثری در این بازارها قبل از افتتاح حساب واقعی، ابتدا آموزش‌های مناسب را دنبال کنید و به تکرار و تمرین دانش خود بپردازید، زیرا پتانسیل سودآوری در این بازارها به نسبت حجم مبادلات روزانه بسیار زیاد است و اگر درست و به‌جا تحلیل کنید، شما نیز می‌توانید سهم خود را از این بازارهای جذاب و پرطرفدار دریافت کرده و سرمایه خود را روزبه‌روز افزایش دهید.

برای آموزش اصولی فارکس و نحوه تحلیل و معامله در آن می‌توانید از دوره آموزش فارکس و بورس جهانی استفاده کنید، در این دوره شما استراتژی معاملاتی جامع (CTS) را که استاد مقراضی بنانهاده‌اند فرا خواهید گرفت و با تمرین و تکرار و رفع اشکال به آن مسلط می‌شوید.

 

مقالات مشابه:

 

سوالات متداول

۱- چگونه در فارکس ترید کنیم؟

برای ترید کردن در فارکس ابتدا با آموزش استاندارد، نحوه تحلیلگری را آموزش ببینید و با تحلیل بجا، آینده قیمت را تا حد زیادی پیش‌بینی کنید، سپس می‌توانید با اردر گذاری، خریدوفروش در فارکس را انجام دهید.

2- نحوه اردر گذاری در فارکس به چه صورت است؟

با استفاده از نرم‌افزار متاتریدر و انتخاب یکی از گزینه‌های Instant Execution یا Pending Order و واردکردن اطلاعات مورد نیاز، سفارش یا اردر خود را ثبت کنید.

3- چک‌لیست معاملات فارکس چیست؟

چک‌لیست معاملاتی مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها و رویه‌هایی است که معامله‌گر از آن استفاده می‌کند تا اطمینان حاصل کند که همه عوامل لازم را قبل از انجام معامله در نظر گرفته است که در متن مقاله به این موارد مهم اشاره کردیم.

 

لینک کوتاه: https://amoozesh-boors.com/i/cor

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا